måndag, maj 12, 2008

Skisser och ritningar


Ungefär så här kommer området se ut när alla hus är färdigbyggda!




Ritningar över vårt nya hus! Vårt hus kommer dock vara spegelvänt och så kommer vi flytta väggen mellan köket och vardagsrummet 60 cm så att vi får plats med ett skåp till i köket.





En liten skiss över vårt nya vardagsrum som jag har gjort. Kanske inte helt skalenlig och färgmässigt korrekt dock, men man får ett litet hum om hur det kommer se ut i framtiden i alla fall.



Här är tapeterna från Decorama som vi valt att ha i vardagsrummet. Den mörka ska vi ha som fondvägg och den ljusa på resten av väggarna i vardagsrummet. (OBS färgerna överrensstämmer inte exakt på datorskärmen med verkligheten!)

4 kommentarer:

Tinnar och torn sa...

Hejsan! Va duktig du är som fått till en modell på vardagsrummet. Jag försökte med ett program som heter Room328 men jag tyckte det var helsvårt. Får man fråga vilket program du använt? Fina tapeter ni valt! Kram P.

ColonialEast sa...

Hej! Jag är också nyfiken på vilket ritprogram du använt. Har lite halvdant testat Google Sketchup men hade inte riktigt tiden att sätt mig in i det. Ska försöka igen snart tänkte jag. Din vardagsrumsritning är jättefin!

Ida sa...

Grattis! Vad roligt och spännande, kram på er nybyggare!
//Ida

Lingonbenet Maria sa...

Det är programmet Google Sketchup som jag har andvänt för att rita vardagsrummet. Detta är gratis att ladda ner och går att hitta på följande länk: http://sketchup.google.com/

/Maria