lördag, februari 25, 2006

Lingonbenet fortsätter...

Lingonbenet flyttade till Lund för ca sju år sedan. Då flyttade hon in på en studentkorridor. Där lärde hon känna en hel hög med nya människor. För det mesta hade de alla roligt tillsammans och gick ut på nation och festade eller så ordnades det fest hemma på korridoren.

När Lingonbenet inte gick i skolan eller umgicks med sina kompisar så hittade man henne på gymmet eller på något gympapass där hon försökte skaffa sig lite muskler och kondition. Hon försöker än idag gå och träna när hon har tid.

Några veckor varje vår och varje höst under studietiden så såg kompisarna inte till Lingonbenet överhuvudtaget. Då gömde hon sig i AF-borgen, där hon förberedde inför spex. Lingonbenet var ansvarig för att ordna så att alla rekvisita fanns på plats. Detta tyckte hon var kul! En gång fick Lingonbenet vara med på scen, det tyckte hon var jätteroligt. Hon kom då in som Iprenmannen under ett av omtagen av en låt. Vilket jubel från publiken!!!

Efter tre år på korridor var det dags för Lingonbenet att flytta till lägenhet. Det var ingen stor lägenhet så nu börjar det bli dags att hitta något större igen. Utanför den lilla lägenheten fanns en liten rabatt där började Lingonbenet att plantera blommor av olika slag. Hon gillade se när saker växte så på vårkanten såddes det sommarblommor så det knakade om det. Det var förstås inte lika roligt att rensa ogräs, men som tur var så var ju rabbaten inte så stor så det gick ju ganska snabbt.

Mer kommer senare...

Inga kommentarer: