tisdag, oktober 28, 2008

Inflyttade!

Nu har vi flyttat in i vårt hus! Här är hur fint som helst. Man vågar knappt röra vid något så fint är det.

Slutbesiktningen gick bra. Bara några få saker som skulle åtgärdas. Vi har t ex inte fått Ligusterhäcken planterad ännu. Känns inte som den påverkar boendet så mycket just nu. De har även varit här och åtgärdat taknocken. Tydligen var luftspalten för stor, så nu har de minskat den. Det är ju bra för då slipper vi förhoppningsvis att det yr in snö på vinden i vinter. Ja inte för att det brukar snöa så mycket i Skåne men man vet ju aldrig.

Just nu står det flyttkartonger överallt. Vi har dock fått rätt bra ordning i köket, har dock inte bestämt var köksbordet ska stå eller var vi ska placera Pippins bur. Tror vi får flytta runt lite och känna efter hur vi vill ha det.

Arbetsrummet börjar också ta form, har t o m gjort en liten biblioteksdel där man kan sitta o mysa i en fåtölj och läsa en bra bok, dricka te och äta kakor! :-) Vi är mycket nöjda med den delen.

Imorgon ska Fredrik inhandla isolering till förrådet och förhoppningsvis hinner han börja isolera det med. Min plan är att röja i tvättstugan, just nu kan man inte ens ta sig in i det rummet så fullt är det med saker och skräp.

Tack allihopa som hjälpte oss med flytten! Verkligen tacksamma att så många kunde hjälpa till! :-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Maria och Fredrik!
Ett stort grattis till det nya huset. Visst är det spännande att flytta in i ett nytt hus. Dofterna av trä och allt känns nytt och fräscht. Möblernsa kommer nog fara runt ett par gånger innan ni kommer på hur det bäst passar er. Jag gläds med er.
Kram Moster Mia med familj.

Unknown sa...

Grattis grattis grattis!!!

(känner igen det där med flyttkaos... här är fortfarande oreda och vi bor här sen tvaa maandaer...)

Kram, Elin